För att industrin ska fungera

Från början handlade det om just hydraulservice. Idag har vi ett brett utbud av produkter och tjänster inom underhåll och service för industrin.

Hur kan vi hjälpa dig?

Matfors Hydraulservice AB grundades 1980 av Sven-Olof Jernkrook som ett serviceföretag för stål och pappers/massa-industrin. Idag ägs och drivs bolaget av dottern Erika Jernkrook. Vår verksamhet ligger beläget i natursköna Matfors, väster om Sundsvall.

Sedan 1991 har det huvudsakliga fokuset riktats mot elektrostatisk rening av hydraul/smörj-system och transformatoroljor. Idag är vi Sveriges ledande återförsäljare av KLEENTEK’s produkter.

Även fast elektrostatiska oljereningen ligger oss varmt om hjärtat har vi även tagit fram och utvecklat en handfull egna produkter under åren.

Vår ambition är att säkra slutanvändarnas produktion genom att hålla hydraulsystem och smörjoljesystem fria från fasta och lösliga föroreningar.

Med fokus på hållbar utveckling har vi med KLEENTEK reducerat industriernas behov av icke förnybara naturtillgångar. Genom att säkerställa oljans renhet förlängs maskinernas livslängd och behovet av oljebyten reduceras kraftigt.

Många års erfarenhet gör oss till ett branschledande företag med hög kompetens som förstår behovet av rena hydraulsystem för en störningsfri produktion.

Kvalitetspolicy

Vår verksamhet bygger på en hållbar affärsmodell.

Nyheter

Ta del av nyheter inom vår organisation och bransch.

Karriär hos oss

Är du intresserad av att börja jobba hos oss, vi söker alltid efter nya medarbetare.

Vägen till en miljövänligare industri

Vi tror att varje steg som leder till en mer hållbar framtid för den globala industrin måste starta någonstans. För oss på Matfors Hydraulservice AB börjar det med att minska industriernas beroende av icke-förnybara naturresurser, med fokus på raffinerade mineraloljor.