Marknadsinriktad Servicetekniker till Matfors Hydraulservice 

 

Översiktlig beskrivning av kundföretaget: 

Matfors Hydraulservice AB är ett företag som erbjuder produkter och tjänster till industrin. Vi har fmst kunder i Sverige men även i andra länder i Europa. Vi sköter även administration, ekonomi och logistik till vårt dotterbolag OQC Scandinavia AB.  

Bolaget är beläget i Matfors utanför Sundsvall.  

Då företaget nu expanderar söker vi dig som trivs med ett arbete ute på fältet där du får träffa mycket människor, skapa nya kontakter och arbeta med teknik kombinerat med kundvård samt service.  

Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du erbjuds möjlighet att få sätta din prägel på tjänsten då företaget växer och vill utöka.  

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.  

 
Arbetsuppgifter: 

Vi söker en marknadsinriktad servicetekniker för våra produkter med fokus på elektrostatisk oljerening. Du kommer bland annat informera våra kunder, både enskilt och vid föredragningar, om vårt företag och dess produkter och tjänster. Ditt ansvars- och marknadsområde sträcker sig från Mälardalen och norrut vilket innebär att tjänsten innefattar en hel del resor, ibland flera veckor i sträck.  

Det är en tjänst som kräver mycket fältarbete ute på plats hos våra kunder. En mycket viktig del i ditt arbete blir kundvård samt service. Tjänsten innefattar även en del praktisk arbete.  

I arbetsuppgifterna ingår också behovsanalyser, kalkylera, utarbeta offerter samt uppföljningar ute hos våra kunder.  
 
Kvalifikationer och egenskaper: 

Vi söker dig som har erfarenhet av exempelvis sågverksindustrinmassa- och pappersindustrin, kemisk industri eller vatten- och vindkraft.  Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med inriktning industri. Det är vidare positivt om du har erfarenhet av kalkylprogram, felsökningsarbete och kan läsa bl. a hydraulikscheman samt har mekanikkännedom.  
 
Körkort och engelska är ett krav.  

Vi är en liten organisation och därför är det viktigt att du trivs med att ta eget ansvar, skapar goda relationer och arbetar självständigt. Vidare är du en person som arbetar strukturerat och har stor drivkraft.  

Då en viktig del i ditt arbete är kundvård och service är det självklart viktigt att du har ett stort engagemang och intresse för människor samt inger förtroendeVidare bör du ha tålamod, vara uthållig och motiveras av att arbeta lösningsinriktat och ser möjligheter.  

 

Övrigt:  
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
 
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning.  

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 12/6 2019.